KOÜ’ye “POLYMER COMPOSITES” Dergisinden 2018-2019 Yılı En Çok İndirilen Yayın Ödülü

Kocaeli Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Malzemeleri Araştırma Geliştirme (HAMAG) laboratuvarı araştırmacıları Doç. Dr. Onur ÇOBAN, Doç. Dr. Erhan AKMAN, Doç. Dr. Mustafa Özgür BORA, Doç. Dr. Belgin GENÇ ÖZTOPRAK ve Prof. Dr. Arif DEMİR’in tamamlamış oldukları 215M775 nolu Tübitak 1001 projesinden çıkan ve Ocak 2019’da POLYMER COMPOSITES (SCI EXP.- Impact Factor: 2.268) dergisinde yayımlanan “Laser surface treatment of CFRP composites for a better adhesive bonding owing to the mechanical interlocking mechanism” başlıklı yayın, Ocak 2018 ile Ekim 2019 tarihleri arasında en çok indirilen 10 yayın arasına girmiş olup dergi yönetimi tarafından başarı sertifikasına layık görüldü.