Rektörümüzden Fakültemize Ziyaret

21 Mayıs 2019 tarihinde sayın Rektörümüz Prof.Dr.Sadettin Hülagü'nün katılımı ile fakültemiz akademik kurul toplantısı gerçekleştirilmiştir. Dekanımız Prof.Dr. Oğuzhan Urhan tarafından akademik kurul toplantısı çerçevesinde fakültemizin güncel durumu ve geleceği hakkında bir sunum yapılmıştır. Sunum sonrasında Rektörümüz Prof.Dr.Sadettin Hülagü fakültemiz hakkında değerlendirme yaparak görüşlerini aktarmıştır. Akademik kurul toplantısında son üç yıllık akademik çalışmalarına göre üstün başarı gösteren Uçak Elektrik Elektronik Bölümü öğretim üyelerinden Doç.Dr. Erhan Akman'a ile Uçak Gövde-Motor Bakım Bölümü öğretim üyelerinden Doç.Dr. Onur Çoban ve Doç.Dr.M.Özgür Bora'ya teşekkür belgeleri Rektörümüz Prof.Dr. Sadettin Hülagü tarafından takdim edilmiştir. Sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü fakültemizi gezerek genel değerlendirmelerde bulunmuştur. Toplantı sonrasında Rektörümüz Prof.Dr. Sadettin Hülagü ve fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Oğuzhan Urhan'ın katılımlarıyla fakültemiz personeli ile birlikte iftar yemeği düzenlenmiştir.