Kocaeli Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Danışma Kurulu Toplantısı

Kocaeli Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Danışma Kurulu toplantısı 17.12.2021 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Danışma kurulu toplantısı; Prof. Dr. Oğuzhan Urhan, Prof. Dr. Faruk Aras, Prof. Dr. Mehmet Kaya, Doç. Dr. Sinan Fidan, Doç. Dr. Didem Rodoplu Şahin, Doç. Dr. Erhan Akman, Doç. Dr. Onur Çoban, Dr. Öğr. Üyesi Nasır Çoruh, Sevgi Özalp, Ayşe Nur Çotur, Ahmet Yıldırım, Prof. Dr. Zahit Mecitoğlu, Prof. Dr. Ayşe Küçükyılmaz, Mahmut Demirkan, Ümit Kuş, Ahmet Sevil, Kazım Şarifoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Toplantıda; Fakültemiz bölümlerinin ders planı ve müfredatları, staj ve İME süreçleri, Ar-Ge Projeleri işbirlikleri ve lisans öğrencilerimiz için koçluk sistemi konularında fikir alışverişinde bulunulmuştur. Danışma kurulu üyelerimize değerli katkıları ve verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz.