Fakültemizden Baykar Teknoloji Firmasına Ziyaret

Fakültemiz ile Baykar Teknoloji arasında lisans ve lisansüstü seviyede eğitim-öğretim ile Ar Ge faaliyetlerinde iş birliği geliştirmek üzere 12 Ocak 2022 tarihinde Özdemir Bayraktar Milli S/İHA Ar-Ge ve Üretim Kampüsü’ne bir iş birliği ziyareti gerçekleştirilmiştir. Ziyarete Dekanımız Prof. Dr. Oğuzhan URHAN, Uçak Gövde ve Motor Bakımı Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Sinan FİDAN, Havacılık Elektrik ve Elektroniği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Faruk ARAS, Dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Onur ÇOBAN ve Doç. Dr. Erhan AKMAN ile Havacılık Elektrik ve Elektroniği öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Nasır ÇORUH, “Baykar Teknoloji” firmasından ise İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim birimleri katılım sağlamıştır. Ziyaret kapsamında her iki tarafın tanıtım sunumları ardından karşılıklı iş birliğinin artırılması konusunda izlenebilecek yollar hakkında görüş birliğine varılmıştır. Toplantı sonrası Özdemir Bayraktar Milli S/İHA Ar-Ge ve Üretim Kampüsü’nde teknik gezi yapılmıştır.