Kartepe Belediyesinden Fakültemiz Öğrencilerine Destek

Kartepe Belediyesi eğitime destek projesi kapsamında 13 Eylül-18 Eylül tarihleri arasında Teknofest Havacılık, Uzay Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenecek olan Uluslararası İnsansız Hava Aracı Yarışması’nda Sabit ve Döner Kanat kategorilerine katılmaya hak kazanan Fakültemiz öğrencilerinden oluşan İHA takımlarına destek verdi. Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz’in Dekanımız Prof. Dr Oğuzhan Urhan’a yapmış olduğu ziyarette Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Nasır Çoruh, Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Ay ve Spor Birimi Sorumlusu Hacı Ağdaş ile takım koordinatörlerinden Arş. Gör.Tayfun Yılmaz ve takım üyesi öğrencilerimiz bulundu. Yarışmaya katılacak gençlerle bir araya gelen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz, Başkan Kocaman’ın sevgi ve selamlarını ileterek ihtiyaçları olan tüm malzemeleri Dekan Prof. Dr. Oğuzhan Urhan nezdinde gençlere teslim etti ve başarı dileklerinde bulundu. Dekan Prof. Dr. Oğuzhan Urhan; Kartepe Belediye Başkanımız M. Mustafa Kocaman’ın gençlere vermiş olduğu destek tartışılmaz. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz diyerek “Gençler hepimiz size güveniyoruz. Gayretli çalışmalarınızın sonucunu alacaksınız. İnanıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.